Ultima suta de metri. Inscrieri si program pentru Ziua Curateniei de la Iasi

A zburat timpul si am ajuns in ultima saptamana de pregatiri. Mai-mai ca ne pare rau ca se incheie, mai ales acum, cand am largit randurile echipei cu noi colegi dedicati si entuziasti.

Stim ca nu doar colegii nostri cred in lupta Let’s do it, Romania ! cu indiferenta, asa ca va asteptam pe toti cei care vreti sa demonstrati ca putem fi solidari si la lucrurile bune sa va inscrieti pentru Ziua de Curatenie Nationala, de pe 24 septembrie.


Inscriere:

Inscrierea pentru curatenie se face aici: http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip

Te rugam sa iti creezi un cont si sa bifezi participarea la curatenie. Dupa confirmarea inregistrarii, te rugam sa te loghezi. Poti participa la curatenie in echipa sau singur. In cazul in care doresti sa creezi o echipa, te rugam sa accesezi meniul “Echipa” din aplicatie. Vei deveni astfel liderul echipei respective. Poti adauga membri noi manual, sau poti trimite online codul de echipa altor prieteni. Acestia vor fi rugati sa se inregistreze pe site si vor aparea ca membri in echipa ta.



Program 24 septembrie:

Sambata, pe 24 septembrie, voluntarii sunt asteptati in parcarea Iulius Mall pentru a primi mormanele alocate si materialele necesare, impreuna cu informatii suplimentare. Programul va fi urmatorul :


8:00 – 11:00
Inregistrarea voluntarilor la punctele de inregistrare
Instructaj (Voluntarii vor primi și un numar de telefon de la punctul de inregistrare, unde vor putea semnala eventualele probleme (e.g. s-au terminat sacii, nu pot gasi mormanul, accidente, situații speciale etc.))
• Formarea și completarea echipelor (daca nu exista echipe deja formate)
Alocarea unui morman fiecarei echipe (daca nu au ales deja un morman folosind aplicația on-line)
Echiparea voluntarilor cu saci și manuși (pentru cei care nu au deja)


9:00 – 11:00
• Voluntarii pleaca spre mormanele de gunoi care le-au fost alocate (cu un mijloc de transport propriu sau asigurat de organizatori, dupa caz)


9:15 – 15:00
• Voluntarii curata de deseuri mormanul care le-a fost alocat (Voluntarii vor fi anunțați de catre organizatorii locali daca in zona respectiva se va realiza colectare selectiva. In acest caz, li se vor comunica categoriile de deseuri si culoarea sacilor care vor trebui folositi pentru fiecare grupa)
• Sacii sunt scosi la cel mai apropiat drum public


15:00
• Liderul echipei de voluntari confirma fizic (la punctul de inregistrare) sau prin SMS faptul ca mormanul a fost curatat (formatul SMS-ului si numarul de telefon unic la care trebuie facuta confirmarea vor fi furnizate voluntarilor la punctul de inregistrare)

Va asteptam pe 24 septembrie, in parcarea Iulius Mall, incepand cu ora 08 :00, sa ne cunoastem si sa curatam impreuna locurile frumoase din judetul Iasi.

Si pentru ca nu am fi putut singuri sa ducem lucrurile la bun sfarsit si sa ajungem in acest punct, vrem sa multumim, inca o data, membrilor de onoare ai selectionatei Let’s do it, Romania !


Institutiile publice care ne sustin : Agentia pentru Protectia Mediului Iasi, Primaria Municipiului Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Directia Silvica Iasi, Garda Nationala de Mediu Iasi, Penitenciarul Iasi, Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Sistemul de Gospodarire a Apelor Iasi, Jandarmeria Iasi, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi si RATP Iasi.


Sponsorii care ajuta ca si judetul Iasi sa fie unul curat : Toyota Iasi («parintele adoptiv » al judetului Iasi in Let’s do it, Romania !), Continental, Antibiotice, Iulius Mall, APK Group, Red Bull, Ambra Sign, Rodotex,  Advice Media, Moldova Mall, The Gathering, MC Clean.


Asadar:

ADVERSARUL JOACA MURDAR. SCOATE-TI PRIETENII PE TEREN!

DACA DOAR TE UITI, ESTI AL DOISPREZECELEA JUCATOR, AL ADVERSARULUI!

IMPORTANT E SA PARTICIPI. SI MAI IMPORTANT E SA REVII!

LET’S DO IT, IASI! 24 SEPTEMBRIE 2011

UPDATE IMPORTANT: Descarca Manualul pentru Ziua de Curatenie Nationala: http://www.letsdoitromania.ro/wp-content/uploads/2011/07/Manual-Curatenie-2011.pdf

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Ultima suta de metri. Inscrieri si program pentru Ziua Curateniei de la Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *