Sustinatorii Let’s do it,Romania! din Giurgiu

Acum la nici o saptamana distanta de ziua Marii Curatenii Nationale,proiectul Let’s do it,Romania! este sustinut de numerosi parteneri,de la institutii publice la ONG-uri si media,iar pe ultima suta de metrii cu totii facem tot ce ne sta in putere sa implementam acest proiect si in judetul Giurgiu.Vom face in continuare o enumerare a tuturor partenerilor care sustin proiectul Let’s do it,Romania! din Giurgiu:

Institutia Prefectului Judetul Giurgiu

Primaria Muncipiului Giurgiu

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Giurgiu

Penitenciarul Giurgiu

Inspectoratul Scolar Judetean Giurgiu

Directia de tineret si sport Giurgiu

Asociatia Tinerilor ,,In pas cu viitorul”

Agentia pentru Protectia Mediului Giurgiu

Garda nationala de mediu Comisariatul judetean Giurgiu

Muntenia TV

Biblioteca Judeteana I.A.Bassarabescu Giurgiu

Majoritatea deconcentratelor din Giurgiu au fost contactate,iar o mare parte si-au aratat interesul si sustinerea fata de proiectul Let’s do it,Romania! :OPC Giurgiu , Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Giurgiu , Casa judeteana de pensii Giurgiu , Garda financiara , Finantele publice Judetul Giurgiu .

Le multumim tuturor sustinatorilor Let’s do it,Romania! din Giurgiu,cei care ne sprijina asa cum pot in demersul nostru de a curata Romania intr-o singura zi,facand posibila si participarea judetului Giurgiu la cel mai mare proiect de implicare sociala.

Speram doar ca nu am omis pe nimeni :D,deoarece in judetul Giurgiu chiar daca la inceput a fost un pic mai greu,Proiectul a primit un imens val de sustinere in judetul nostru.

Multumim tuturor sustinatorilor proiectului Let’s do it,Romania! din Giurgiu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Sustinatorii Let’s do it,Romania! din Giurgiu

 1. Jandarmeria Giurgiu parteneră în cadrul
  proiectului „Let`s Do It, România!”

  „Pe 24 septembrie nu contează cine eşti şi ce faci, pentru că toţi românii se unesc pentru o cauză comună: curăţarea României de gunoaie”. Acesta este motto-ul sub care se desfăşoară proiectul „Let`s Do It, România!”, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale într-o singură zi.
  Jandarmeria Giurgiu se alătură acestui proiect ambiţios, iar sâmbătă 24 septembrie începând cu ora 9.00 jandarmii se vor deplasa în zona plaja veche şi insula Mocănaşu pentru ecologizarea zonelor în care au fost aruncate gunoaie.
  Prin participarea activă în cadrul Zilei curăţeniei naţionale, jandarmii giurgiuveni doresc să contribuie la protejarea naturii şi la sensibilizarea cetăţenilor cu privire la colectarea şi depozitarea corespunzătoare a deşeurilor, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor specifice.
  Crezând în succesul ideii de voluntariat, de-a lungul timpului Jandarmeria Română s-a mai alăturat unor campanii importante de protejare a mediului înconjurător precum ,,Ora Pământului’’ şi „Luna sădirii arborilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *