Primăria Săcele a spus prezent la curăţenie!

Voluntarii din raza municipiului Săcele au participat la curăţarea zonelor verzi, iar cu ajutorul doamnei Gabriela Stoica de la primăria Săcele avem o situaţie exactă: 155 voluntari! Dintre aceştia 100 de elevi de la şcolile din Săcele au fost la Dâmbul Morii, iar un alt grup de 40 persoane de la Centrul de Reabilitare Şcolară de la Brădet au curăţat Valea Doftanei.  Dr. Ioan Toma (CRS Brădet) ne-a spus că acţiunea a fost apreciată de copii şi de-abia aşteaptă o acţiune viitoare!

Tot pe Valea Doftanei au participat 13 voluntari (grup prieteni) alături de colega noastră Laura Voicu, care au fost de asemenea foarte eficienţi (100 de saci!). Zona Subobrej a fost curăţată de 2 voluntari.

Echipa de pe Valea Doftanei de 13 voluntari:

Transportul elevilor din Săcele a fost asigurat de către Regia Autonomă de Gospodărire Comunală Săcele, Secţia Transport.

Gunoiul colectat de pe raza Mun. Săcele de către CIBIN SRL, împreună cu Regia Publica Locală a Pădurilor Săcele R.A., de pe zonele de mai sus (~600 saci, echivalentul a 2200 kg) a fost raportat către Fin-Eco în jurul orelor  15:40.


Vă mulţumim tuturor pentru implicare!
Echipa LDIR Braşov
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *