Asociaţia Pro Codlea este Pro Let`s Do It, Romania!

Campania din Codlea a fost şi anul acesta una de succes! Mulţumim voluntarilor implicaţi şi doamnei Julia Barabaş pentru o coordonare eficientă a acţiunii de ecologizare din Codlea, pentru al treilea an consecutiv. A fost mobilizată întreaga comunitate prin invitaţii trimise diferitelor instituţii de învăţămant, de stat, publice şi private. De asemena s-au pus afişe prin tot oraşul şi s-au postat pe site-ul asociaţiei, la fel si pe Facebook informaţii utile despre acest eveniment. “Suntem mândri că prin proiectul Let’s do it, Romania! facem parte din cea mai amplă mişcare socială internaţională!”

S-au implicat voluntari din majoritatea unităţilor de învăţământ din Codlea: grădiniţe, şcoli generale, licee, coordonaţi de profesorii lor, părinţii şi bunicii preşcolarilor; ONG-uri din Codlea: fundaţii, asociaţii; penitenciarul, partide politice, administraţia locală şi alţi voluntari care s-au înscris pe 12 mai la Primăria din Codlea. Poze cu harnicii codleni găsiţi aici.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Asociaţia Pro Codlea este Pro Let`s Do It, Romania!

  1. Ma bucur sa vad ca s-a reusit implicarea unui numar atat de mare din comunitate. Pozele sunt sugestive pentru treaba minunata pe care au facut-o cei din Codlea! Multumim!

  2. nu este suficient sa facem curat in fiecare an. sunt mai multi oameni care fac rau decat cei care aduna. unii dintre cei care fac cel mai rau mediului sunt cei care distribuile amblaje si lucruri pe care voi le-ati gasit in natura si nu iti ofera posibilitatea de a le recicla. prin urmare cred ca toti sacii trebuiau dusi in primul rand in parcarile supermarketurilor. ei sunt cei care a r trebui sa investeasca in reciclare si nu o fac. ei pleaca cu profiturile noi adunam gunoaiele…asta e !!! felicitari celor care au participat oricum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *