Let’s Do It, Generali Romania!

20 de voluntari de la Generali Romania au participat pe 24 septembrie la “Let’s Do it, Romania!

Daca localizarea mormanelor alocate a fost o mica aventura (GPS-ul a refuzat sa gaseasca sateliti), odata ajunsi acolo (Cornetu, jud. Ilfov) am stiut ce avem de facut. Am strans 180 de saci cu deseuri, si ne-am mirat timp de aproape 5 ore de lucrurile pe care le arunca oamenii… inca mai dezbatem in birouri daca cel mai ciudat lucru gasit a fost vasul de toaleta, o copie a Noului Testament sau jumatatea de autoturism dezmembrat.

Speram din tot sufletul ca atat cei care se relaxeaza in week-end in coltul de padure curatat de noi, cat si unii localnici care confunda uneori padurea cu locul autorizat pentru depozitarea deseurilor sa fie mai responsabili de acum inainte.

Va multumim pentru ceea ce faceti, speram sa va fim parteneri si in 2012!

Echipa Generali Romania

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Let’s Do It, Generali Romania!

  1. Pai,dupa mine, nu cred ca 20 de oameni au iesit pentru Generali, au iesit pentru ca ei cred in Let’s Do It(sper ca asa a fost, ca nu au fost oblogati de sefi). E ciudat sa promovezi Generali Romania doar pt faptul ca au iesit 20 de angajati la curatenie (!!!). O firma asa puternica putea sa contribuie cu mult mai mult. Sincer, in locul lor nu mai dadeam asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *