Hutchinson a participat la curăţenia naţională!

 

 

 

Ziua  de 24 septembrie a fost interesantă pentru noi, cei de la Hutchinson. Ne-am strâns toți participanții la fabrică pentru dotări cu echipament și distribuirea echipelor. Pe la ora 08:40 am plecat cu 2 autobuze spre Valea Bogății. Ne-am împărțit în 8 echipe pentru a acoperi toată zona dintre Hoghiz și Măieruș. Autobuzele au stat tot timpul cu noi. Au participat chiar și șoferii la acțiune, ceea ce ne-a bucurat nespus. A participat inclusiv directorul general al companiei.

 

 

 

Experiențele au fost dintre cele mai diverse în cadrul acţiunii. Din păcate, am întâlnit deșeuri pe tot parcursul drumului, inclusiv în parcări și gropi de gunoi ilegale. Am reușit să utilizăm toți sacii cu care am plecat, aproximativ 400. Am fost salutați și felicitați pe drum de către șoferii care treceau prin zonă, deşi nu ni s-a mai alăturat nimeni pe parcurs. Am avut plăcuta surpriză ca la prima groapă de gunoi, chiar la ieșirea din Măieruș, să întâlnim un grup de copii de școală.

 

 

 

Toți voluntarii au fost echipați cu tricouri, veste reflectorizante, măști și mănuși. Liderii au avut și trusă medicală asupra lor. La sfârșitul zilei eram cu toții murdari și obosiți, dar mulțumiți că împreună am reușit să schimbăm, vizibil în bine, peste 30 de km din România!

 

 

 

Să sperăm că au fost sensibilizaţi și cei care au aruncat deșeuri în zonă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cătălina Timofte

HUTCHINSON SRL

 

 


 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *