Curatenie generala

A venit si ziua de 25 septembrie 2010.
Cu o noapte inainte a turnat cu galeata si am zis ca actiunea noastra se va compromite. Insa cineva acolo sus ne iubeste si ne-a oferit o zi numai buna pt curatenie.


De cand am vazut anuntul cu Let’s Do It, Romania! am vrut sa fac parte din acest proiect.
Ideea este simpla: Vrei sa ai o tara mai frumoasa? Vrei ca locurile prin care te plimbi sau iesi la iarba verde sa fie mai curate? Bine, atunci nu te mai plange ca autoritatile nu fac nimic si treci la treaba! Pune mana si aduna gunoaiele de pe jos, chiar daca acestea nu sunt aruncate de tine. FOARTE IMPORTANT!
DE CE ESTE FOARTE IMPORTANT? As vrea sa cred ca exista cel putin o persoana din cele care arunca gunoaie care sa fi participat la actiune si sa adune macar gunoaiele pe care le-a aruncat.
Doresc sa le multumesc din suflet si au tot respectul meu doamnei profesoare BERCARU OANA si grupului de elevi de la Scoala Generala Tintea care m-au ajutat sa curat gunoaiele din padurea Tufeni din Baicoi.


Doresc ca toti gibonii si porcus cocalarus care arunca gunoaie fara sa se gandeasca la consecinte, ca un copil de 3 ani are mai multa minte ca ei. Ne-a ajutat din toata marinimia sufletelului ei. MUTUMEC ANA. Asa se invata respectul fata de natura.


Le multumesc Ancai si Oanei pentru ca au crezut ca se poate si ca padurea va fi mai curata.
Nu in ultimul rand le multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest proiect si cu ajutorul lor avem o tara mai curata.
Ca sa parafrazez o reclama cunoscuta:
nesimtirea unora – un morman de gunoi
respectul fata de natura invatat de tineri – de nepretuit!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *