Continental sustine Let’s Do It, Romania in Timisoara, Sibiu, Brasov si Iasi!

continental contitech

Echipele Continental din Timisoara, Sibiu, Brasov si Iasi vor fi pentru al doilea an consecutiv alaturi de Let’s Do It, Romania! Anul acesta cei cca 200 de voluntari din cele 4 locatii vor sprijini actiunea cu speranta ca anul viitor cantitatea de gunoi stransa va fi mai mica. Daca ne uitam in urma povestea noastra suna astfel:

Timişoara – Colegii voluntari din Timişoara, care au fost în număr de 60, au luat provocarea în serios şi s-au deplasat în localitatea Buziaş unde au făcut curăţenie în 3 zone limitrofe. Rezultatul final a fost de aproximativ 150 de saci de gunoi şi un morman de calculatoare şi anvelope aruncate în pădurea de lângă Buziaş.

Sibiu – Înarmaţi cu saci, mănuşi, tricouri şi mai ales entuziasm, colegii din Sibiu s-au alăturat celor peste 3000 de voluntari din judeţul Sibiu pentru a susţine această ambiţioasă campanie. Echipa Conti a preluat 7 mormane cartate, aflate pe albia râului înspre localitatea Răşinari. Împreună au reuşit să facă mai curată această zonă, adunând peste 200 de saci cu deşeuri aruncate la  întâmplare.

Iaşi – În Iaşi, 45 de colegi dornici să vadă o schimbare şi să locuiască într-un mediu mai curat s-au s-au alăturat campaniei Let’s do it, Romania! Mănuşile, sacii de gunoi şi apa au fost oferite de către Continental fiecărui participant la eveniment. Cele 2 zone atribuite angajaţilor de la Iaşi au fost în interiorul oraşului – C.A. Rosetti şi Pârtia de Schi- Sărărie, colegii reuşind să strângă cu succes 175 de saci.

Va asteptam sa fiti alturi de noi sambata, 24 septembrie 2011.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *