Apa minerala Buzias a imbracat Tricoul de Titular!

Apa minerala Buzias – respect pentru natura pornind de la izvoare!

apa minerala buzias

Alegem astazi sa promovam valorile noastre originare, respectand astfel natura, care ne-a daruit apa cea de toate zilele, pe care o oferim tuturor consumatorilor nostri, fara a interveni asupra produsului prin procedee chimice de tratare sau orice alt tip de procese tehnologice care ar putea afecta forta vitala a acesteia.

Astfel, ne urmam drumul predestinat, data fiind relatia noastra ombilicala cu mediul, coexistand cu acesta si protejand sanatatea produsului nostru constientizand directa dependenta a acesteia cu sanatatea noastra, a tuturor.

Atragem alaturi de toti ceilalti participanti atentia asupra respectarii regulilor elementare ale decentei si bunului simt asa cum ne-au fost transmise ele din cultura puternica a poporului roman.

Buzias, apa minerala naturala, sprijina actiunile si principiile “Let’s Do It, Romania!” si se alatura efortului lor de protejare a mediul inconjurator, recunoscand valoarea darului venit din generozitatea naturii mama.

Principiile Companiei transpuse in implementarea obiectivelor de dezvoltare durabila in concordanta cu perspectivele Comunitatii Europene rezulta in standardele noastre, impuse fiecarei activitate fie ea economica ori sociala, incepand cu extragerea apei si finalizand cu reciclarea PET-urilor. Pentru toate acestea ne alaturam actiunilor desfasurate de catre Let’s Do It, Romania! in judetul Timis si va asteptam alaturi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *