Botoșănenii, ajutați de un voluntar turc pe data de 12 mai

Echipa locală „Let’s Do It, Romania!” va fi ajutată anul acesta şi de un voluntar din Turcia venit în judeţul Botoşani în cadrul unor proiecte derulate de Asociaţia “Renaşterea Botoşăneană”. Tânărul turc, pe numele său Hayri Bekereci şi-a manifestat intenţia de a face parte dintr-o echipă căreia îi va fi repartizată o zonă spre a o face curată.

El este venit în Botoşani prin proiectul “New Information Era: Eurodesk”, în parteneriat cu organizatia TGD Turkey-Publicity Volunteers Association, din Bursa, Turcia.

Proiectul este derulat sub auspiciile Serviciului European de Voluntariat. În cadrul acestui proiect, Asociatia “Renasterea Botoţăneană” va găzdui la Botoşani un voluntar turc, pentru un stagiu de 6 luni, în perioada 1 februarie – 31 iulie 2012..

Acest voluntar se află deja la Botoşani şi este implicat în activităţi la Centrul de Informare Tineret (pe lângă DJST Botosani) şi colaborează cu o serie de organizaţii şi instituţii din Botoşani, cum ar fi, Fundaţia „Estuar”,  Asociaţia Culturala „Vis de Artist”, Asociaţia „B-RIGHT MEDIA”, Muzeul Judeţean Botoşani, Colegiul Naţional „A.T. Laurian”.  El va fi implicat şi în campania „Let’s Do It, Romania”, acţiune derulată pe data de 12 mai, la fel ca în Bulgaria, Turcia şi Republica Moldova.

Botoşănenii care doresc să fie voluntari, în cel de-al treilea an „Let’s Do It,Romania” la Botoşani, se mai pot înscrie pe siteul www.letsdoitromania.ro şi implicit să-şi aleagă zona pe care o doresc curată. Cei care nu-şi aleg zona, dar şi-au manifestat dorinţa de a participa la această campanie, le va fi încredinţată o zonă de către echipa locală a campaniei dintre cele în care nu au fost înregistrate opţiuni.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *