Biciclim la Iasi inca o data

La prima editie Let’s bike it! de la Iasi ne-am facut prieteni noi, carora le multumim, inca o data, pentru entuziasmul lor. Este adevarat ca inca nu am invatat sa mergem bine pe bicicleta, asa ca mai facem o incercare.

Provocam pe toti biciclistii din Iasi sa ne invete si pe noi, echipa de organizare, sa mergem pe doua roti la o noua actiune de cartare. Cine reuseste sa faca biciclisti din noi, primeste titlul de Mare Maestru al Ordinului Biciclistilor Ieseni Let’s do it, Romania!

A doua editie a Let’s Bike it! la Iasi are loc Sambata, pe        6 August. Toti cei cu biciclete si spirit de aventura sunt asteptati in Parcarea de la Facultatea de Chimie din Tudor, la ora 9:00.

Hai la biciclit!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 thoughts on “Biciclim la Iasi inca o data

  1. Sa inteleg ca sambata se va desfasura atat o actiune de invatare a mersului pe bicicleta cat si una de cautare a unor noi mormane de gunoi?

    1. Pentru a combina utilul cu plăcutul, cei care vor să participe şi încă nu ştiu să meargă pe bicicletă, ar putea să şi înveţe de la “profesionistii” care vor participa. Dar evenimentul in sine este dedicat cartarii pe bicicleta in mod special.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *