Unde-s mulţi, cartarea creşte!

Faci parte dintr-o asociaţie, ONG sau pur şi simplu, ai un grup mare de prieteni? Eşti împătimit al voluntariatului sau vrei să faci un gest nobil? Te-ai săturat ca atunci când mergi la pădure să admiri o privelişte alcătuită din peturi, hârtii, cutii de conserve şi alte gunoaie? Vrei să susţii cauza Let’s do it, Romania! şi vrei ca Braşovul să fie fruntaş?

 

Atunci eşti la locul şi în momentul potrivit!


Întrucât etapa de cartare mai dispune încă de suficiente locuri nealocate pentru toţi doritorii, Let’s do it, Braşov! te îndeamnă să-ţi formezi o echipă cât mai numeroasă, să vă înscrieţi pe site-ul www.letsdoitromania.ro şi să porniţi împreună spre cucerirea uneia dintre cele 20 de zone aferente Braşovului. Fiecare zonă cuprinde mai multe griduri care aşteaptă să fie identificate.


Trebuie să veniţi înzestraţi cu câte un GPS şi un aparat foto (inclusiv cele de la telefonul mobil), cu multă energie pozitivă, cu un surplus de voie bună şi bineînţeles, cu informaţii proaspete despre această operaţiune: http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip.


În ceea ce priveşte zonele nealocate integral, te aşteptăm săptămânal la Let’s bike it!, să luăm cu asalt gridurile… de pe biciclete.


 

Tu ce zonă alegi?

 



Nu te costă nimic… poate doar o experienţă mai mult decât plăcută şi o privelişte fără adaos artificial!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *