Avem premii pentru cei mai harnici voluntari Let’s Do It, Romania!

Avem o surpriza pentru scolile care au participat cu voluntari la Ziua de Curatenie Nationala Let’s Do It, Romania! pe 24 septembrie! Peste 500 tricouri sunt gata sa porneasca  spre elevii cei mai harnici care s-au alaturat Echipei Nationale de Actiune si au facut din Romania o tara mai curata.

In perioada 18 octombrie – 4 noiembrie vom premia in fiecare zi o scoala participanta la Let’s Do It, Romania! Asteptam pozele voastre de la curatenie insotite de povestea grupului la poze@letsdoitromania.ro.

Vor intra in competitie si scolile care au trimis deja poze pe adresa concursului.

Cu aceasta ocazie, va invitam sa va inscrieti scoala in cel mai mare program national scolar de colectare selectiva a deseurilor din România, denumit „Coltul Verde din Scoala Mea”. Programul este realizat de Asociatia RECOLAMP impreuna cu Asociatia ECOTECA, in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Programul dureaza pe toata perioada anului scolar 2011-2012 si este structurat în mai multe etape. Numeroase premii sunt oferite pentru cele mai harnice si eco scoli.  Laptop, Videoproiector, camera video, aparate foto, imprimante sunt doar cateva din premiile competitiei. Pentru mai multe informatii intrati pe pagina oficiala a programului: www.coltverde.ro/cvsm

Multumim partenerilor nostri Smartgifts si DHL pentru ajutor!

Premiile sunt oferite de Smart Gifts si Let’s Do It, Romania! si vor ajunge la castigatori in siguranta prin intermediul companiilor DHL si Cargus

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Avem premii pentru cei mai harnici voluntari Let’s Do It, Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *