Cum a fost la Gala LDIR 2011 de la Iasi

Acum o saptamana ne-am intalnit si am premiat parteneri si sustinatori atat din Iasi, cat si din celelalte judete ale Regiunii Nord Est. A fost prilejul ideal sa ne cunoastem mai bine, intr-o atmosfera calda si relaxata.


Daca nu ne credeti pe cuvant, iata cateva impresii chiar de la organizatori:

“In seara evenimentului am avut parte de o dubla surpriza, una pricinuita de prezenta sincera intr-un numar confirmat al invitatilor pe de o parte, iar pe de alta parte de calitatea sufleteasca a acestora si a implicarii fiecaruia dintre ei in proiectul Let’s Do It, Romania! 2011.


Gala de premiere a fost o initiativa gandita in concordanta cu suflul actiunii desfasurata de echipele regiunii de nord-est si a tinut sa valorifice toate etapele importante ale proiectului LDIR pe intreaga lui perioada de desfasurare. Conceptul de imagine al evenimentului a venit din perspectiva celor mai apropiati parteneri The Gathering in prezent, respectiv a echipei formata din doi profesionisti: graphic designer si copywriter.


Cat priveste detaliile ce au presupus colaborarea cu toti partenerii principali (locatia de desfasurare a galei, furnizorul aranjamentelor florale, agentia de productie publicitara pentru gravarea premiilor acordate, echipa de filmare, etc.) si cei media, s-au definitivat cu usurinta si au conturat structura evenimentului.


Ne onoreaza sa stim ca The Gathering este acum parte din echipa Let’s Do It, Romania!, si va asiguram ca vom raspunde fara nici o ezitare afirmativ la actiunile viitoare ale acestui proiect si vom face ca si pina acum tot ce ne va sta in putinta ca lucrurile sa conteze cu adevarat.”


Emanuela OPRISAN

Manager THE GATHERING

Agentie Event Planning


Si ca sa va convingeti si mai mult, iata si cateva fotografii.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 thoughts on “Cum a fost la Gala LDIR 2011 de la Iasi

  1. Va deranjez cu o intrebare, pe care o primesc si eu la randul meu de la elevi: cand vom primi acele diplome de participare la ziua curateniei pentru anul 2011? Eu am fost organizator pe Barlad, mi s-a spus sa ajung la Iasi cand a fost acea activitate dupa Ziua curateniei dar nu am putut ajunge deoarece am copil mic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *