Adversarul joaca murdar. Scrie despre asta!

Vineri a avut loc o noua actiune in cadrul proietului “Let’s do it,  Romania!” editia 2011, numita Let’s post it, Maramures!



Astfel peste 20 de tineri voluntari imbracati cu tricouri personalizate si inarmati cu laptopuri, iphone-uri, ipad-uri si/ sau alte device-uri specifice s-au intalnit azi cu cetateni ai municipiului Baia Mare si nu numai carora le-au inmanat stickere personalizate cu diverse mesaje  specific societatii moderne precum : Pe 24 septembrie “nu sparg semninte”, “nu dau add/like”, “nu pierd vremea”, “nu scriu pe net” si “nu frec menta” pentru ca merg la curatenie.


“Reactiile publicului tinta au fost dintre cele mai diverse. De la felicitari si sustinere pana la retincenta si dezinteres complet. Ne-am dorit sa crestem notorietatea proiectului si am considerat ca oferind stickere in loc de pliante am redus riscul de a fi aruncate in secunda doi la cosul de gunoi sau chiar pe langa acesta, iar din cate am observant actiunea s-a bucurat de un real success fiind distribuite nu mai putin de 1300 de autocolante personalizate intr-un mod atractiv si de impact.” a declarat Denisa Pintea, coordinator judetean al proiectului “Let’s do it,  Romania” din acest an.


Astazi de la ora 19.00 in cardrul evenimentului Urban Fest organizat la central commercial si de divertisment Gold Plaza, echipa Let’s do it din Maramures pregateste un moment mult asteptat” Razvan canta pentru Let’s do it Romania!”.  Asadar, vom auzi in prima auditie cantecul creat de catre Razvan Marton special pentru a sustine acest proiect in Maramures.


Maine ii asteptam pe toti cei care au fost alaturi de noi pana acum in acest proiect special impreuna cu prieteni si cunostine care doresc sa vada ce insemna cu adevarat spiritul de echipa in “Let’s do it..” Maramures. Avem toata convingerea ca vor ramane placut surprinsi, pentru ca acest proiect este mai mult decat ceea ce pare, dar poti sa realizezi asta abia atunci cand esti in mijlocul vulcanului.


Pentru mai multe4 informatii va invitam sa intrati pe site-ul www.letsdoitromania.ro la sectiunea “vreau sa particip” sau sa ne vizitati la sediul central permanent situat la Casa Tinereului etaj 2, Baia Mare.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Adversarul joaca murdar. Scrie despre asta!

  1. Cu siguranta nu facem o munca in zadar, cu siguranta trebuie/trebuia sa ia cineva initiativa… Let’s do it, Romania! isi propune si educatie, si socializare, si colaborare… iar acest mixt speram sa fie solutia pentru mai multa responsabilizare in randul oamenilor.

    Nu facem matematica… facem tot ce-i uman posibil pentru ca impreuna cu cei din comunitatile locale sa aducem o schimbare.

    Un lucru e cert… nu vom renunta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *