Și tu poți juca un rol în povestea LDIR!



Cu mai puțin de o lună înaintea marelui eveniment, Ziua Națională a Curățeniei – 24 septembrie, Brașovul se mândrește cu o echipă într-o continuă expansiune și cu o suită de personaje pozitive, susținători LDIR, care se luptă cu iscusință pentru a izbândi în bătălia contra gunoaielor.







Mânați de același scop: Un Brașov mai curat, fără adaos artificial!, mediul economic brașovean a venit în sprijinul nostru și de această dată!




Mulțumim celor care au vrut să joace un rol în povestea noastră, s-au implicat activ în fiecare etapă a proiectului și ne-au ajutat să clădim, cărămidă cu cărămidă, Let’s do it, Romania!:



Sub sloganul „Împreună punem lumea în mişcare”, Schaeffler România, cea mai mare investiţie a Grupului Schaeffler din estul Europei, activează în Cristian – Judeţul Braşov în sectorul auto, industrial şi aerospaţial în vederea realizării unor procese rapide şi flexibile de fabricaţie, dezvoltând parţial tehnologii, maşini şi comenzi proprii.



Înfiinţată în anul 1997, Autoliv Romania S.A produce o gamă largă de centuri de siguranţă auto și are peste 500 de angajați. Produsele şi serviciile companiei Autoliv au ca piaţă principală de desfacere: Europa Centrală/Est.



Compania franceză Hutchinson este specializată în producţia de componente din cauciuc pentru etanşeizare de precizie, antivibraţie, transfer de fluide pentru industria auto. Grupul Hutchinson deţine 87 de fabrici, în 21 de ţări.



Cu o fabrică înființată de curând și în Brașov, concernul Continental este unul dintre primii cinci furnizori ai industriei auto din lume şi numărul 2 în Europa cu peste 145.000 de angajaţi în 46 de ţări.



Activează în domeniul igienei ambientale de peste 30 de ani, fiind unul dintre promotorii tehnologiilor inovatoare de management al deşeurilor. Este unul din principalii fondatori al Depozitului Ecologic zonal Braşov.



Are ca activitate principală recuperarea deşeurilor şi resturilor metalice şi nemetalice reciclabile, precum şi comerţul intern, servicii şi import-export.




De asemenea, mulțumim: SELGROS CASH&CARRY  SRL  România, Toyota și URBAN S.A. pentru implicarea la nivel regional.





Dacă vrei și tu să faci parte din distribuția Let’s do it, Romania! nu ezita să te înscrii pe site-ul www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Vreau să mă înscriu!”.




Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *