CineClub Braşov susţine Let`s do it, Romania!




Timpul este din ce în ce mai scurt până la  Ziua de Curăţenie Naţională – 24 septembrie 2011, astfel că o nouă echipă braşoveană a decis să ne ajute în promovarea proiectului Let`s do it, Romania! şi, implicit, în responsabilizarea locuitorilor oraşului faţă de mediul înconjurător. Este vorba despre echipa CineClubului din Braşov.



CineClub Braşov este un proiect iniţiat şi gândit de Mara Oprişiu – producător independent, împreună cu Mediateca Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu” Braşov.


Acesta găzduieşte întâlniri pentru pasionaţii de film din Braşov, în Mansarda Casei Baiulescu, întâlniri în care sunt prezentate scurtmetraje ale tinerilor regizori din România.





Ieri, 2 septembrie,  membrii Let`s do it, Romania! au luat parte la proiecţia de scurtmetraje a CineClubului şi au avut oportunitatea de a îi informa pe participanţi despe ultimele noutăţi cu privire la desfăşurarea proiectului pe plan local şi naţional.



Dorim să le mulţumim încă o dată Marei Oprişiu şi echipei care susţine CineClubul Braşov pentru ajutorul oferit Echipei Naţionale de Acţiune!




Dacă vrei și tu să faci parte din distribuția Let’s do it, Romania! nu ezita să te înscrii pe site-ul www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Vreau să mă înscriu!”.




Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *