12 August 2011 – Intalnire LDIR Mehedinti

Azi, 12 august 2011, a fost o zi plina pentru echipa LDIR de la Mehedinti. Am avut alaturi de noi, la o mica intalnire de lucru, doua colege de la centru: Ioana Daia (coordonator retea nationala) si Loredana Marincas (coordonator regiunea SV).

Au mai participat si: Prefectura Mehedinti, Agentia pentru Protectia Mediului, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Asociatia pentru Copii si Tineret Alice Voinescu, Asociatia Elevilor Mehedinteni si voluntari A.N.D.A. La invitatia noastra au raspuns (si le multumim si pe aceasta cale) si televiziunile locale: Datina, RTS, Tele 2, precum si reprezentantul Agerpres, dl Florian Copcea.

S-au discutat cele realizate anul trecut si s-au trecut in revista problemele actuale – mai ales cele legate de cartare. Echipa de la nivelul judetului nostru s-a marit, venind alaturi de noi si: Daniela Dascalu – coordonator logistica, Bianca Ghelbereu – coordonator comunicare, Daniel Boboiceanu – coordonator voluntari.

A fost un moment deosebit si, incepand cu saptamana viitoare, astfel de intalniri, intr-un cadru mai “intim”, vor fi realizate cu o periodicitate din ce in ce mai mare odata cu apropierea zilei Z – 24 septembrie 2011.

Multumim inca o data participantilor!

Mufturel Augustin-Mihai

P.M. Mehedinti

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *