Întâlnire de gradul III la Şcoala Mireşu Mare pentru reuşita proiectului „LET’S DO IT ROMANIA!”

Azi,22 septembrie 2010,cu trei zile înainte de marea acţiune de ecologizare a locurilor unde trăim, la Şcoala cu clasele I-VIII Mireşu Mare a avut loc o întâlnire ordinară între conducerea Primăriei Mireşu Mare (primar Virgil Prună,viceprimar Vasile Mărieş) şi a celor implicaţi din partea şcolii mai sus amintite(dir. Lucica Mogoş,inst. Gelu Dragoş,prof. Cornelia Mureşan) pentru ca sâmbătă să fie o reuşită şi un exemplu pentru cei certaţi cu curăţenia. În cadrul acestei şedinţe de lucru s-a definitivat HARTA DEŞEURILOR din comună,locurile unde vor fi depozitate mizeriile adunate,echipele participante şi profesorii însoţitori,instrucţiunile pe care le vor primi elevii  în data de 24 septembrie precum şi în ziua de 25 septembrie a.c., locurile de întâlnire a voluntarilor în satele aparţinătoare:Lucăceşti, Dăneştii Chioarului,Tulghieş,Remeţi pe Someş şi Iadăra.S-a stabilit de comun acord ca întâlnirile cu voluntarii acestui proiect ecologic internaţional să aibă loc la şcolile din comună,în jurul orei o8,45.Se aşteaptă şi un grup de voluntari din Baia Mare care va fi preluat de către un reprezentant al Primăriei Mireşu Mare care cunoaşte bine locurile.Mult succes participanţilor voluntari,maturi sau elevi , elevi care merită cu prisosinţă un ZECE CÂT ROATA CARULUI la Ştiinţele naturii,cum ar spune învăţătorul lui I.L.Caragiale, domnul Basil Drăgoşescu.    

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Întâlnire de gradul III la Şcoala Mireşu Mare pentru reuşita proiectului „LET’S DO IT ROMANIA!”

  1. Laudabil gestul primarului Virgil Prună, viceprimarului Vasile Mărieş, dir. Lucica Mogoş, inst. Gelu Dragoş si al prof. Cornelia Mureşan. Fie ca gestul dumnealor sa fie urmat si de alte primarii scoli, licee si de ce nu si de facultati! Mai ramane inca ceva de facut, sa constientizam oamenii sa patreze ceea ce noi vom face pe 25 sept.
    FELICITARI

  2. Cati din fotografie au fost la cules de gunoaie ca eu nu i/am vazut decat pe invatatorii Emilia si Dorel Merciu!Ceilalti nu/s angajatii scolii?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *