Primăria şi Consiliul Local Cluj susţin LDIR

In data de 13 aprilie 2012 a avut loc intalnirea dintre reprezentantii ,,Let’s Do It, Romania!” si reprezentantul Primariei si al Consiliului Local Cluj.

In urma discutiilor purtate suntem bucurosi să stim ca putem conta pe sprijinul Primariei si cel al Consiliului Local Cluj. Totodata apreciem felul prompt si ferm in care acestea au raspuns prin reprezentantul lor, doamna Liana Miclaus, la toate rugamintile noastre si ne-au oferit sprijinul lor. Si pentru ca acolo ,,unde-s multi puterea creste’’, impreuna cu Primaria si Consiliul Local Cluj vom organizata seara de film la Cinema Marasti, unde vor rula filme cu teme ecologice, imbinand urbanul cu natura, vom avea un Info Point in Piata Unirii cu o saptamana inainte de Ziua Curateniei, ne vor ajuta pe partea de promovare a evenimentelor locale si nu in ultimul rand ne ofera sprijinul lor in ceea ce priveste partea logistica a proiectului in limita posibilitatilor.
Suntem recunoscatori pentru increderea oferita si abia asteptam sa le aratam oamenilor care au crezut in noi rezultatele frumoase ale acestui proiect, rezultate care le va aduce satisfactia cuvenita pentru ca au facut parte dintr-un proiect care va schimba Romania.
Cu fiecare zi ce trece suntem tot mai puternici, tot mai aproape de a castiga lupta cu nepasarea!

Let’s Do It, Romania! pentru ca am crescut, suntem mai multi, mai puternici si cel mai important … Let’s Do It, Romania! pentru ca ne pasa!

 

Echipa LDIR Cluj

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *