Ted International 2000 Petrosani sprijina voluntarii pentru al treilea an consecutiv

Daca pana acum firma Ted a fost alaturi de noi in lupta cu deseurile, prin gustoasele produse de panificatie oferite voluntarilor din Petrosani, pe data de 28 septembrie ei vor fi prezenti si cu noile produse lactate din una dintre cele mai moderne si curate unitati de procesare a laptelui din judetul Hunedoara.

Pachetelele vor fi pregatite cu multa grija si vor fi oferite celor mai mici voluntari ai nostri.

Multumim firmei Ted pentru ca sprijina voluntariatul si asigura dezvoltarea durabila a Vaii Jiului!

https://www.facebook.com/pages/TED-INTERNATIONAL-2000/238123409588671

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Ted International 2000 Petrosani sprijina voluntarii pentru al treilea an consecutiv

 1. Referitor la SC TED SRL CIUPERCA SRL: Conform codului muncii:Art. 126
  Salariaţii de noapte beneficiază:
  a) fie de program de lucru redus cu o oră faţă de durata normală a zilei de muncă, pentru zilele în care efectuează cel puţin 3 ore de muncă de noapte, fără ca aceasta să ducă la scăderea salariului de bază;
  b) fie de un spor pentru munca prestată în timpul nopţii de 25% din salariul de bază, dacă timpul astfel lucrat reprezintă cel puţin 3 ore de noapte din timpul normal de lucru.

  Art. 127
  (1) Salariaţii care urmează să desfăşoare muncă de noapte în condiţiile art. 125 alin. (2) sunt supuşi unui examen medical gratuit înainte de începerea activităţii şi, după aceea, periodic.
  (2) Condiţiile de efectuare a examenului medical şi periodicitatea acestuia se stabilesc prin regulament aprobat prin ordin comun al ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale şi al ministrului sănătăţii.
  (3) Salariaţii care desfăşoară muncă de noapte şi au probleme de sănătate recunoscute ca având legătură cu aceasta vor fi trecuţi la o muncă de zi pentru care sunt apţi.

  ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *