24 August, o zi incarcata in Hunedoara

Cu exact o luna inainte de marea zi, echipei hunedoareana s-a alaturat un nou membru,  pe departamentul de comunicare si caruia in sfarsit ii putem spune cu mare bucurie: Bun venit printre noi Roxana! Alaturi de ea vom incerca pe aceasta ultima suta de metri sa atragem niste parteneri la nivel local in acest proiect pentru a le asigura voluntarilor toate materialele de care au nevoie in ziua curateniei.

Dupa aceasta intalnire, echipa a plecat prin oras unde afisele si stickerele LDIR au vazut pentru prima oara lumina zilei si care asteapta in puncte cheie din centrul orasului sa fie citite. Sa speram ca afisele vor atrage multe priviri si vor fi convinge cat mai multe persoane sa se alature acestui proiect.

Toti cei care doresc sa se implice in acest proiect o pot face la adresa aceasta unde tot ce trebuie sa faceti e sa completati un formular cu datele voastre si noi vom lua legatura cu voi in cat mai repede posibil. Pentru inscriere directe puteti sa trimiteti mail si la adresele urmatoare:

[email protected] sau [email protected]


Orice mana de ajutor e bine venita pentru ca adversarul joaca murdar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *