A doua actiune de cartare in Giurgiu.


A doua actiune de cartare desfasurata pe raza municipiului Giurgiu a luat sfarsit.

Voluntari ?! … hmmm tot doi,nu stiu cum reusesc colegii din alte judete ca noua nu ne iese deloc,deci celelate echipe … un sfat mic si pentru noi,un secret dezvaluit,asa ca intre colegi :D … poate reusim si noi data viitoare sa mobilizam mai multi voluntari :)).









Trecand peste lipsa voluntarilor,traseul de astazi a fost indreptat catre padurea Balanoaia pe o distanta de 16 kilometrii.




Punctul de plecare a fost cel obisnuit,parcul Mihai Viteazul,langa fantana; in intervalul orar 9:00 si 10:00 am asteptat voluntarii (dupa cum se observa cam degeaba) iar la ora 10:00 am pornit spre Balanu.

Am reusit sa cartam trei mormane de gunoi,unul in apropierea padurii Balanoaia,al doilea in apropierea soselei 5B  care leaga localitatea Balanoaia de municipiul Giurgiu,iar al treilea langa penitenciarul Giurgiu :-S … (noi am fost doar in trecere pe acolo :)) ).

Mormanul 1















Morman 2




,,Stima noastra si mandria,

Vinul,berea,Romania !!!”









Morman 3


La curatarea acestui morman,speram sa obtinem si sprijinul Penitenciarului Giurgiu,avand in vedere ca se afla in zona,deoarece formeaza o imagine deplorabila,iar mirosul …









Bun,fara sa fac prea multa poezie :D,vreau sa spun doar atat celor care intradevar doresc sa participe la curatarea judetului nostru, echipa Let’s do it,Romania! nu se invata minte nici acum :)),si crede in continuare cu tarie ca delasarea si dezinteresul nu sunt specifice poporului roman,vom continua in demersul nostru si cu alte actiuni asemanatoare.Ne puteti contacta la adresa de email [email protected],aici ne puteti semnala un morman de gunoi,va puteti alatura echipei tehnice din Giurgiu,va puteti informa despre viitoarele actiuni sau pur si simplu sa ne spuneti parerea dumneavoastra despre initiativa sau rata de succes a proiectului Let’s do it,Romania! in judetul Giurgiu.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *