Workshop Creativ! de la fața locului (4 mai 2012)

Azi, 4 mai 2012, are loc workshopul creativ marca “Let’s Do It, Romania” in Cluj Napoca. Vӑ transmitem live din incinta Act Cafe de pe strada Clinicilor nr. 41. Am anunțat evenimentul din timp (facebook şi mail) aşa cӑ nu aveți nici o scuzӑ pentru a nu fi prezenți. Voi pierdeți distracția şi oportunitatea de a învӑța cum  se confecționeazӑ nişte lucruri utile, diferite obiecte din material recilabile.  Din aceastӑ cauzӑ singura condiție pe care trebuia sӑ o îndepliniți pentru a putea participa a fost aceea de a aduce de acasӑ pet-uri de 0,5 sau 2 litri, cartoane, sfoarӑ,lipici, foarfeci, scotch, capace de sticle, ace şi ațӑ, ziare, reviste, cutii de lapte/suc cam ce aveați voi pe acasӑ şi credeați cӑ se poate refolosi.


Startul s-a dat la ora 18:00. Noi suntem prezenți de la 17:30 pentru a pune la punct ultimele detalii, pentru a ne asigura cӑ avem  suficiente materiale, suficient spațiu, cӑ avem video-proiectorul, playlist-ul pregӑtit şi tot necesarul.


Alӑturi de noi sunt cei de la Coop pe Stradӑ. Ei ne învӑța cum sӑ confecționӑm obiecte din materiale reciclabile precum: brӑțӑri, cercei şi alte obiecte pe care, dacӑ nu sunteți aici, le ratați. Sӑ nu uităm să vӑ spunem şi de proiecția de filmulețe şi trailere eco interesante. Ce mai…fun all around! Învățăm chestioare utile şi ne distrăm în acelaşi timp cu prietenii!

Workshop LDIR, 4 mai 2012

Workshop LDIR, 4 mai 2012

Workshop LDIR, 4 mai 2012


De la fața locului,


Echipa ,,Let’s Do It, Romania!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *