Prima editie Let’s bike it! in Arges

Actiunea de cartare pe biciclete a fost bine primita de bikerii argeseni. Chiar daca nu au fost intr-un numar foarte mare, cei inscrisi au dat dovada de implicare si dorinta de a repeta experienta in editiile urmatoare.

Pe 9 iulie, au raspuns actiunii de identificare a mormanelor 12 bikeri din Pitesti si Campulung, reusind sa puna pe harta peste 30 de mormane de gunoi raspandite pe o suprafata de aproximativ 30kmp, in lungul raurilor, paraurilor sau la periferia oraselor din Arges.

Voluntarii au fost incantati de experienta Let’s bike it! atat din punct de vedere al utilitatii implicarii lor cat si al plimbarii si ocaziei de a cunoaste noi oameni cu acelasi hobby. Participarea lor si la urmatoarele editii sunt asigurate impreuna cu increderea ca vor incuraja si alti prieteni sa contribuie la realizarea hartii gunoaielor.


Dincolo de sustinerea venita din partea bikerilor participanti vrem sa multumim si televiziunii locale Campulung Muscel pentru promovarea evenimentului Let’s bike it! si implicit Let’s do it, Romania! pe postul TV Muscel. http://www.youtube.com/watch?v=YwZ51sVudt8

Asteptam cu nerabdare urmatoarele editii, ce vor avea loc pe 6 si 20 august, avand experienta primei si increderea ca numarul voluntarilor pe bicicleta va creste de la o editie la alta!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Prima editie Let’s bike it! in Arges

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *