VUNK si VITA DE VIE au incurajat argesenii sa se implice in curatenia nationala!

Concertele sustinute de catre trupele Vunk si Vita de Vie in Pitesti cu ocazia Serbarilor Timisoareana au constituit nu doar o forma de divertisment pentru pitesteni cat si un prilej de a-i incuraja pe acestia sa-si doreasca si sa contribuie la o tara mai curata.



Vita de Vie cu echipa LDIR Pitesti!




Adi Despot de la Vita de Vie si trupa Vunk au crezut in proiectul Let’s do it, Romania inca de la prima editie de anul trecut si si-au incurajat fanii sa creada la randul lor in el si sa se implice! !! Si pentru ca increderea si asteptarile nu le-au fost inselate, cele doua trupe sustin in continuare cel mai mare proiect de responsabilizare sociala. Astfel, membrii celor doua trupe au dedicat cateva minute momentului Let’s do it, Romania! in concertele lor si au promovat participarea in numar cat mai mare la ziua curatenie nationala din 24 septembrie. Pentru o tara ca afara! – http://www.youtube.com/watch?v=CSd6uAhnWoU



VUNK cu echipa LDIR Pitesti!




La cele doua concerte au fost prezenti mii de pitesteni, la care a ajuns mesajul Let’s do it, Romania! si suntem increzatori ca in marea zi voluntarii vor fi intr-un numar si mai mare!


Multumim VUNK si VITA DE VIE pe aceasta cale !


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “VUNK si VITA DE VIE au incurajat argesenii sa se implice in curatenia nationala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *