Materiale Săptămâna Verde

Ne-am alăturat Programului Național Săptămâna Verde și împreună cu Teach for Romania, am pregătit materiale utile care pot servi profesorilor și elevilor care doresc să afle mai multe informații despre ecologie și protecția mediului.
Materialele sunt structurate astfel încât profesorii să își poată organiza activitățile pentru care optează într-un mod creativ și adaptat elevilor participanți.
Activitățile propuse de noi sunt:
1. Training kit pentru profesori (conțin informații atent culese despre poluarea aerului, poluarea solului, poluarea apei)
2. Trash Art + campanie de colectare selectivă (propunem o campanie de colectare selectivă în școli care să se finalizeze cu transformarea deșeurilor colectate în artă. Aici invităm copiii să fie creativi. Pentru acest lucru, am realizat un regulament și câteva exemple de Trash Art)
3. Acțiuni de curățenie în care pot fi implicați și părinții copiilor (Materiale: normele de siguranță pentru buna desfășurare a acțiunilor de curățenie, tabelele de prezență, acordul părintelui, diplomă și adeverință pentru profesori.

Odată ce activitățile au luat sfârșit, te rugăm să completezi formularul nostru de feedback.

Let’s do it!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *