Let’s Do It, Romania! – a happy project!

Weekend-ul trecut,  pe lângă Street Delivery, am avut bucuria de a participa la un training de project management organizat de cei de la Roland Gareis Consulting şi susţinut de Codrin Nicolau.

Am fost extrem de încântaţi când echipa de la Roland Gareis Consulting ne-a spus cât de mult le place acest proiect şi că vor să se alăture Let’s Do It, Romania! aşa cum ştiu ei mai bine: prin training-uri şi prin implicarea profesioniştilor lor.

Întâlnirea cu Codrin a fost un fel de “coup de foudre”: “văzut, plăcut, lucrat cu spor” :). Am învăţat foarte multe noţiuni de project management cu care unii dintre noi nu eram familiarizaţi, pentru alţii, a fost o reactualizare a informaţiilor, am făcut aplicaţii pas cu pas pe proiectul “Let’s Do It, Romania!”. Ne-am bătut şi combătut în idei :), am căutat explicaţii, am găsit soluţii, am avut alături o parte dintre colegii din echipele locale din Maramureş, Prahova şi Sibiu.

A fost un weekend frumos, plin, pe care ne-am fi dorit să avem cum să îl prelungim, căci ne-a ajutat, ne-a inspirat, ne-a mobilizat, ne-a arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, de ce facem cu toţii parte din cel mai mare proiect de implicare socială şi de ce sprijinul fiecăruia dintre noi face diferenţa.

Echipa “Let’s Do It, Romania!” mulţumeşte cu căldură şi cu prietenie lui Codrin şi Roland Gareis Consulting! Vă aşteptăm pe toţi alături de noi pe 25 septembrie să contribuiţi la succesul Let’s Do It, Romania! – a happy project :)!



Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *