La cartare Let’s Do It, Romania! cu Toyota Prius

Astazi, invitatul nostru pe blog este colegul Adrian Enache din echipa de fundraising care si-a oferit un frumos cadou de ziua lui si a mers la cartare pentru Let’s Do It, Romania! :) La multi ani, dragul nostru, si iti multumim ca ne esti alaturi si  la doua editie :)


Duminica 7 august am fost prima oara in acest an la actiunile de cartare Let’s Do It, Romania!. Ziua respectiva a avut dubla semnificatie pentru mine, intrucat cu o seara inainte pe 6 august fusese ziua mea de nastere, cand am implinit 21 ani si era prima oara cand conduceam o masina superba – Toyota Prius.

Am plecat la ora 11 spre zona de cartare, impreuna cu Iulia Vilau, coordonatoarea pe regiunea Bucuresti-Ilfov si cu prietena mea, Ana Trandafir. Desi am avut mici emotii la inceput cu gasirea gridului pe care trebuia sa il cartam, am reusit sa trecem peste si am cartat 11 mormane dintre care jumatate erau dispersate.

Zona in care am fost sa cartam a fost aproape de Balotesti, la 30-40 km de Bucuresti. A fost o zi linistita in care parca toata lumea se odihnea. Pana si natura incerca sa se odihneasca, insa mormanele de gunoaie nu ii dadeau pace. Prin urmare am luat atitudine si impreuna cu Iulia si Ana am cartat tot ce ne-a iesit in cale. Nu ne-a placut deloc ceea ce am gasit, drept urmare vom iesi si in acest an la curatenia din 24 septembrie si vom contribui la curatarea arealelor naturale.

Impreuna suntem mai puternici. Daca doar te uiti esti …. partas. Nu te multumi cu imbratisarea pe care ti-o ofera indiferenta si nepasarea. Tu meriti mai mult! Vino alaturi de noi pe 24 septembrie si fii titular in echipa nationala de actiune Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *