Bicicliștii gălățeni au spus pentru prima dată Let’s Bike It!

Să pedalezi la 35 de grade Celsius poate fi considerată o nebunie. Însă noi o numim pasiune, pasiune de care au dat dovadă cei 16 cicliști gălățeni care s-au implicat voluntar în cartarea pe biciclete din weekend-ul ce a trecut.

Sâmbătă, 9 iulie, pe platforma din fața Stadionului Dunărea din Galați, voluntarii Let’s Do It, Romania! și membrii Clubului de Ciclism Galați s-au mobilizat pentru maratonul național Let’s Bike It. Ne-am reunit la ora 9.00, înnacelași timp cu ceilalți participanți Let’s Bike It din țară și, după înregistrarea voluntarilor, am început să pedalăm pe ruta Galați – sat Traian.

Am decis să modificăm planul inițial de a merge în două echipe, sacrificând cantitatea – suprafața cartată – pentru calitate – am format o echipă consistentă de 16 cicliști și 3 voluntari care ne-au urmărit pe traseu și ne-au răcorit cu apă rece și bere, în final :).

Ce am realizat? Am pedalat 40 de km (20 dus, 20 întors). Am cartat 3 griduri și am identificat 3 mormane de deșeuri (în total, aproximativ 27 km2 cartați). Am arătat că se poate. Ne-am distrat și am decis că mai facem cartare pe biciclete! We’ll do it!

 

Acestea fiind spuse, vă lăsăm câteva poze și așteptăm să ne povestiți pățaniile voastre. :)

Mai multe poze puteți vedea aici.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Bicicliștii gălățeni au spus pentru prima dată Let’s Bike It!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *