S-a desfasurat LET’S BIKE IT la SUCEAVA!

Sambata, la ora 10 dimineata a avut loc intilnirea participantilor “Let’s Bike it” pe Zamca, Suceava. De aici s-a plecat spre Manastirea Dragomirna, unde s-a facut instructajul acestora. Traseul ales pentru cartare a fost Suceava -Mitocul Dragomirnei – Patrauti si retur, cu un total de 50 km.
Traseul a fost ales de comun acord cu cei 15 biciclisti participanti si a indeplinit toate conditiile pentru o zi extrem de calduroasa. Am avut parte de padure, umbra, aer curat, traseu accesibil tuturor, apa pentru rehidratare de la fintini, localnici care ne priveau cu admiratie, sportivi bine pregatiti dar si incepatori. Ca sa nu mai spunem de cateva mici accidentari si julituri. Singurul lucru care a lipsit, spre bucuria si aprecierea noastra a fost gunoiul! Cu exceptia catorva sticle de plastic traseul este impecabil de curat!
Acesta este, insa, doar inceputul!In saptamanile care urmeaza, cu ajutorul voluntarilor Asociatiei “Sportul Pentru Toti” se vor identifica si carta mormanele de gunoi din localitatile Ipotesti, Patrauti, Adincata, Siminicea, Dolhasca, Ciocanesti si Siret.

Echipa “Let’s Do it, Romania!”, Suceava

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *