Am plantat pentru o ţară cu “MaiMultVerde”

În ultimul an, nu am avut mai deloc timp de activităţi în afara celor din Let’s Do It, Romania! Practic, activam în domeniul ecologiei, dar mai mult de la birou şi mai puţin în fapt. Mi-au lipsit din program acţiunile eco. Şi mi-era ciudă.  De aceea, am spus că pe 25 septembrie, oricâtă muncă de organizare va fi, eu tot merg la curăţenie. Ceea ce am şi făcut :) .

Am ratat curăţenie de toamnă din Grădina Botanică de weekend-ul trecut pe motiv de filmare. Însă, sâmbătă dimineaţă, după doar 3 ore de somn, am decis să nu mă las prinsă în mrejele confortului din pat şi am participat la acţiunea de plantare de puieţi de la Ploieşti organizată de cei de la MaiMultVerde.  Am mers alături de Mihai, Anca şi Andrei, colegii din Let’s Do It, Romania!, şi cu buna mea prietenă, Andrada.

Şi a fost atât de drăguţ încât primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă a fost să trimit un email organizatorilor că mai vreau şi la plantarea de săptămâna următoare :) . Apoi întregii echipe Let’s Do It, Romania! să îi invit şi pe ei la acţiune. Data viitoare trebuie să mergem în gaşcă şi mai mare, să ne unim forţele şi să ajutăm la înverzirea României, nu doar la curăţarea ei.

A fost o zi superbă, cu mult soare, cu  voie bună, cu oameni energici care au plantat de zor, au socializat şi la finele programului, au plecat sigur cu un sentiment de mulţumire de sine.

De apreciat invitaţia lansată de Dragoş Bucurenci bicicliştilor care au venit de la Bucureşti la Ploieşti şi înapoi pe bicicletă. Sunt convinsă că nu e un lucru tocmai uşor, de aceea, tot respectul. L-am întâlnit acolo şi pe Zoli, care a venit şi el pe bicicletă la acţiune şi a plantat câţiva puieţi.

O zi frumoasă petrecută în natură, ceea ce vă doresc şi vouă :)

Ne vedem sâmbăta viitoare pe plantaţie :) ?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *