29 Septembrie, o zi marca Let’s Do It, Romania!

Ehei, dragi Doers! Ne-am întâlnit din nou în acest sfârșit frumos de septembrie într-o acțiune de ecologizare marca Let’s Do It, Romania! Plini de energie, am reușit să dăm un aer proaspăt pădurilor de lângă București, mai exact pădurii Băneasa, Mogoșoaia, Cernica și Râioasa.

 

Așadar, am pornit sâmbătă dimineață, lume multă, elevi, profesori și asociații, toți entuziasmați de gândul că au posibilitatea să ofere pădurii un nou look pentru începutul de octombrie.

 

În pădurea din Cernica, găsim printre voluntari, 2 baieței voioși și dornici de a da o mână de ajutor prietenei noastre, pădurea, ba mai mult, am reușit să tragem cu urechea și să aflăm: “Tati, mie cel mai mult îmi place să fac curat în pădure! Când ne mai aduci? “.

Intenții bune și de admirat venite de la niște pui de voluntari, poate că ar trebui să învățăm și noi, cei mari de la ei, să renunțăm la critici, la prejudecăți și pur și simplu să facem curat în natură din plăcerea de a o vedea curată, așa cum merită să fie. :D

 

 

 

Într-un final, reușim cu ajutorul vostru să lăsăm pădurea curată, să îi redăm aspectul pe care ar trebui să îl aibe o pădure aflată  în vecinătatea unei capitale europene.

 

Vă Mulțumim!

Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “29 Septembrie, o zi marca Let’s Do It, Romania!

  1. Felicitări și respect celor care au pus umărul. Sper ca în curând să ne trezim cu toții la realitate. Românul nu prea știe ce înseamnă “iubeșteți aproapele”. Ar fi necesar și o campanie: “Let’s teach them, Romania!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *