Avem un câştigător!

Mai ţineţi minte concursul nostru cu gunoaie? Dacă da, vă felicităm, înseamnă că aveţi o memorie foarte bună!  :)

Ne cerem totuşi scuze pentru întârzierea anunţării marelui câştigător şi nu o să dăm vina pe Alex Gâlmeanu în încercarea de a ne absolvi de vină! :) Adevărul este că o zi pare să nu mai fie de ajuns pentru câte avem de făcut, dar e bine de ştiut că toate se întâmplă pe drumul spre o ţară mai curată.


Aşa că să ne veselim, să ne bucurăm şi să îl felicităm pe câştigătorul concursului de fotografie marca Let’s Do It, Romania! : VLAD DULEA


Aceasta este fotografia trimisă de Vlad, făcută chiar în cadrul ediţiei pilot Let’s Bike It, Romania! – campanie ce promoveaza cartarea mormanelor de gunoaie prin ieşirile organizate pe două roţi! (PS: următoarea ediţie are loc sâmbăta aceasta! :) )


Vlad Dulea - concurs LDIR

Vlad Dulea – 18 aprilie 2010, ieşirea din Bucureşti pe Splaiul Unirii


Alex Gâlmeanu a mai selectat 4 fotografii şi ne face şi nouă plăcere să îi felicităm, în ordinea numerelor de pe tricou ;) pe: Andrei Cofas, Radu Cioară, Roxana Iuliana Corduneanu şi Narcis Parfenti!


Andrei Cofas - concurs LDIR

Andrei Cofas – 2008, Munţii Bucegi (Zona Caraiman)


Radu Cioara - concurs LDIR

Radu Cioară – 4 aprilie 2010, Petreşti, jud. Alba-Iulia


Roxana Iuliana Corduneanu - concurs LDIR

Roxana Iuliana Corduneanu – aprilie 2008, Poligonul ACR, jud. Botoşani


Narcis Parfenti - concurs LDIR

Narcis Parfenti – 25 mai 2009, Bolintin Vale, jud. Giurgiu


Portretul din materiale reciclate este deja în fabricaţie pentru Vlad, Ioana şi Alina lucrează de zor la el :), iar pentru Andrei, Radu, Roxana şi Narcis avem de asemenea un cadou special – o culoare dedicată pe pagina suporterilor de onoare LDIR. :)


Îi felicităm pe toţi cei care au participat la acest concurs! Am primit peste 100 de fotografii, de la peste 50 de susţinători ai proiectului şi urmează, aşa cum am promis, să le publicăm pe toate aici pe site.


Vă încurajăm să trimiteţi în continuare astfel de imagini, precum şi fotografii în care aţi surprins logo-ul LDIR la voi în judeţ, indiferent pe ce suport material! :) Pe adresa [email protected] . Îndată ce încep să vină, le vom dedica iar caseta “Poza Zilei” din colţul din dreapta sus. :)


Let’s Do It!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 thoughts on “Avem un câştigător!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *