CURĂŢENIE DE TOAMNĂ ÎN COMUNA PANTICEU

Într-o zi, elevii din comuna Panticeu împreună cu d- na profesoara de biologie Marcu Daniela şi d- na învăţătoare Cheţan Raluca au decis ca în weekend vor face curat în comună.


Sâmbătă în data de 25 septembrie în cadrul proiectului LETʼS DO IT ROMANIA! , ne- am adunat în faţa şcolii şi ne-am împărţit în două grupe:  prima grupa a mers spre Recea Cristur, iar a doua grupa a mers spre Dârja.

După ce  am terminat de strâns toate deşeurile aruncate în locurile neamenajate,  eram obosiţi,  dar fericiţi că avem o comună curată.

A doua zi la şcoală,  d -na profesoară Marcu Daniela  împreună cu mine şi alţi doi colegi: Chengher Ungur Andreea Ştefania şi Mureşean Alexandru Constantin ne- am gândit cum am putea păstra comuna curată.  Cea mai bună ideea a fost de a face nişte fluturaşi în care am scris ce mult contează pentru oameni o comună curată şi că ar trebui sa pastrăm cu toţii curăţenia. Doamna profesoară a lansat concursul ” Cel mai frumos fluturaş”. Elevii clasei a VIII−a au relizat cei mai frumoşi fluturaşi din care am ales doi pe care i-am multiplicat.


Am ieşit pe stradă şi am început să împărţim fluturaşi,  rugând comunitatea să aibă grijă de mediul înconjurător şi să păstreze curăţenia. Noi suntem fericiţi că am reuşit să sensibilizăm comunitatea şi de acum vom avea o comună curată.

Elevă clasa a VII-a,

Petruş Raluca Bianca

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “CURĂŢENIE DE TOAMNĂ ÎN COMUNA PANTICEU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *