Ati facut-o clujeni!

Ati făcut o treaba foarte buna clujeni – ati reușit sa strangeti 1500 de t de deseuri – atât au arătat cantarele celor 3 rampe de deseuri din județ. E enorm – de 5 ori mai mai mult decât estimasem. Ne cerem scuze fata de voi ca am estimat greșit (sau ca v-am subestimat) si mai ales ca încă mai sunt saci neridicati. Va asiguram ca muncim in continuare sa rezolvam toate sezizarile voastre. Aceste date spun un lucru cert – au fost peste 70 000 saci colectati, 30000 fiind asigurati de echipa de organizare, restul cumpărati de voluntari, primarii sau firme.  Din păcate deseurile voluminoase si din construcții nu au fost ridicate decât in mica măsura.

Numărul estimat de voluntari a fost de 13000, dar probabil si aceasta estimare e gresita, datorită cantitatii enorme de deseuri colectate. Știm totusi ca ati fost peste 80% adulti si ca sunteți oameni harnici.


La curatenia pilot din 22 mai am strans cu ajutorul a aproape 3000 voluntari 10000 de saci cu o greutate totala de 200 t. Putem spune deci ca natura județului Cluj e mai curată cu 1700 t de gunoaie.


Am fost o echipa minunata la Cluj. Deși ne-am întâlnit doar de 2 ori (in 22 mai si 25 septembrie) putem rămâne o echipa. Știm ca o parte dintre voi sunt dezamagiti ca sacii lor nu ajuns inca la reciclat sau pe rampe. Aceasta activitate am asigurat-o prin parteneri – firme de salubritate si primarii. Aproape toți au muncit exemplar, dar am avut si probleme… cu care ne luptam încă – aproximativ 2% din cantitatea colectata in saci este încă neridicata. Sa nu uitam ca ne-am pregătit sa preluam 300 de tone si ne-ati făcut-o rău de tot colectant 1500 de tone. Ati fost minunati – cea mai buna echipa!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *