Punct De înregistrare Voluntari la Colegiul Naţional “Unirea” (Comandament LDIR Braşov)

Adresa : B-dul Eroilor, lângă magazinul STAR, intrarea principală în  Curtea Liceului a- vizavi de Prefectură

Rugăm toate echipele de voluntari să se prezinte la acest Punct de Înregistrare- colegiul Naţional Unirea înainte de a pleca pe traseu. Scopul  înregistrării este acela de a primi logistica necesară colectării : saci, mănuşi. Tot la Punctul De Înregistrare  echipele vor primi un traseu cu mormane de curăţat, instrucţiunile de siguranţă şi colectare .

 

Informaţii utile pentru pentru Persoanele de Contact (liderii echipelor) şi pentru voluntarii care vor participa la Ziua De Curăţenie Naţională :

1. Încurajăm , în limita posibilităţilor, ca voluntarii să-şi achiziţioneze materialele necesare: o pereche de mănuşi şi o rolă de saci (60 sau 120 litri) şi să sprijine acţiunea cu mijloace de transport proprii. În cazul în care acest lucru nu este posibil, sacii şi mănuşile se vor oferi din rezerva de la punctul de înregistrare şi, cu mijloacele de trasport dipsonibile, vom încerca să asigurăm transportul voluntarilor către diferite locaţii din Braşov. Reamintim că cifra voluntarilor înscrişi pe site este foarte mare şi probabil numărul de înscrieri va creşte în ziua evenimentului, de aceea este foarte important ca cei care participă să susţină eforturile organizatorilor .

2. Reamintim avantajele înscrierilor pe site www.letsdoitromania.ro : înscrierea ca Persoană de Contact a Echipei sau ca simplu voluntar, acces la informaţii utile, posibilitatea de a alege un traseu unde vei merge să faci curat în 25 septembrie

 

3. Minorii (persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani) trebuie să aibă la ei declaraţie semnată de părinţi, disponibilă pe site sau la Punctul De Înregistrare, prin care aceştia  îşi exprimă acordul participării la acţiune. În cazul grupurilor organizate, şcoli, cluburi, ONG-uri, etc care au desemnat Persoana de Contact (coordonator al grupului) doar acesta/aceasta va completa declaraţia pentru întregul grup de minori.

 

4. Echipa Let’s Do It, România! roagă toţi voluntarii care se vor prezenta în data de 25 septembrie la punctele de înregistrare să aibă răbdare, să promoveze spiritul de echipă şi comportamentul decent.

5. Există Punct de Înregistrare şi în Făgăraş care poate centraliza şi voluntari din localităţile învecinate.

6. În localităţile din afara oraşului care organizează Ziua De Curăţenie Naţională în 25 septembrie voluntarii se vor prezenta pentru înscriere, instructaj, saci şi mănuşi la Punctele de Înregistrare din sediile Primăriilor.

 

 

 

7.Sugerăm ca voluntarii să poarte haine lejere (tricou+pantaloni, preferabil lungi), încălţăminte sport (adidaşi sau chiar impermeabile,  cizme de cauciuc, ghete, bocanci). Poate fi utilă şi purtarea unor materiale de protecţie peste faţă (eşarfă/o bucată de material). Cel puţin un membru al echipei trebuie să deţină un rucsac cu apă, mâncare, şepci, spirt şi tifon, leucoplast.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *