Cartare Botoşani – “Let’s Do It, Romania!” 2010

Bună ziua! Vreau să vă multumesc tututor pentru tot ce am reuşit împreună în anul 2010 în Campania “Let`s Do It, Romania!”.  Deschidem oficial categoria noastră  pe acest blog şi  ne mutăm definitiv aici de pe fostul blog.


Anul trecut am fost în echipa judeţeană de coordonare initial doar 3 persoane iar mai apoi, cu două săptămâni înainte de 25 Septembrie, s-au mai alăturat încă 2 colegi.  Deşi unii dintre noi au  serviciu ori familie, am reuşit să ne organizăm destul de bine. Poate nu a ieşit totul aşa cum ne-am fi dorit, dar trăgând linia, situaţia este una mulţumitoare pentru noi. Au fost probleme atât înainte de ziua cea mare, cât şi în timpul ei şi ulterior curaţeniei generale.

Să nu uităm însa că a fost ceva nou pentru noi, la fel cum a fost şi pentru voi.  Am învatat şi vom continua să învătăm împreună, pas cu pas! Nu putea să iasă perfect, dar anul acesta va ieşi cu siguranţă mai bine! :)


Let's Do It Romania - 24 Septembrie 2011


Şi pentru că nu trebuie să uităm ce am reuşit să facem împreună, vă propun să ne reamintim de tot ce am reuşit să facem anul trecut. Cum putem face asta mai bine decât privind imagini şi filmuleţe sau citind marturii ale voluntarilor noştri care nu au fost indiferenţi şi au dorit să se implice alături de noi. De toate acestea se vor ocupa colegii mei de la comunicare care vor încerca să formeze o echipă compactă care  cu siguranţă va veni cu idei năstruşnice şi subiecte din ce în ce mai interesante.


Începem cu o etapă destul de importantă anul trecut şi anume cartarea.


În cele ce urmează, vă prezentăm  un scurt montaj video cu ce au gasit colegii mei în urma acelei acţiuni:

 

 

Autor: Ovidiu Porohniuc – coord. jud. Voluntari

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Cartare Botoşani – “Let’s Do It, Romania!” 2010

  1. Nu inteleg exact cum functioneaza acest proiect minunat….se organizeaza o singura data pe an? Se alege un oras sau un judet unde urmeaza sa se faca curatenie? Sau se face peste tot in tara? Actiunea este de-a dreptul minunata, si meritati toata stima din lume!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *