Ora Pământului, manifestul fiecăruia dintre noi!



Echipa Let’s Do It Romania a susţinut aseară Earth Hour şi WWF Romania pentru al treilea an consecutiv printr-un manifest simbolic pentru a marca şi a celebra Ora Pământului!

În Piaţa Universităţii ne-am luptat cu vântul puternic şi cu autorităţile, dar am reuşit să ducem manifestul până la capăt! Am lăsat lumina stinsă acasă şi am aprins câteva lumânări pentru a susţine Ora Pământului!


În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni au stins luminile timp de o oră, cu ocazia unuia dintre cele mai mari evenimente de mediu din istorie. Felicitări vouă şi tuturor echipelor regionale Let’s Do It şi WWF şi asociaţiilor din ţară care au organizat evenimente frumoase cu această ocazie!

“Pentru un moment, n-a existat individ, interes, alergare sau stres şi am putut să ne concentrăm pe lucrurile cu adevărat importante, pe care le uităm în cursul zilelor obişnuite şi la cei de lângă noi. Earth Hour nu este un eveniment al naturii sau al stingerii luminii, Earth Hour este o sărbătoare a comunităţii.” a declarat Csibi Magor, directorul WWF-România.


Vă mulţumim că împreună cu noi aţi stins lumina şi aţi deschis ochii! Am fost împreună vocea planetei şi am cerut lumii o pauză în numele ei!


Un gest simplu, din respect pentru Planetă! Am dat un exemplu că şi la noi se poate!



We Did It, Romania!

 

mai multe poze aici

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *