Noi, in 25 septembrie am…

Cenei

Pe data de 25 septembrie in comuna Cenei aceasta activitate a luat o amploare cum nu ma asteptam, la curatenie au participat politia pentru supravegherea traficului, scoala generala si primaria.In localitate am avut un coordonator minunat dl. Tihomir Barbulov care alaturi de dna. secretara au impartit voluntarii in doua grupuri si au plecat unul catre Bogda si unul catre Uivar.
Au dus proiectul cu brio pana la capat, tot ce era cartat a fost colectat plus multe alte mici locuri de care stiau doar cei de acolo. In aceasta comuna ca si in multe altele proiectul a avut un final fericit si asteapta cu nerabdare alta actiune din partea “Let`s Do It,Romania!”.

Articol scris de Ficiuc Bogdan, coordonator zonal

Dudestii Noi, Masloc,Fibis,Ortisoara,Periam,Sanandrei

“Cred ca rata de succes nu se masoara doar in saci adunati, ci mai degraba in secundele in care romanii s-au gandit la aceasta tema, caci oricare astfel de secunda este una scazuta din ignoranta. ” (Dudestii Noi)
“Cea mai draguta scena de sambata este cum 17 oameni descarcau 4 remorci de gunoie si peste drum de primarie, la birtul satului, oamenii se distrau si se amuzau pe seama noastra.”( Masloc)
Ii voi enumera pe cei cu care am colaborat si care mi-au fost de un real ajutor, nu inainte de a-i mai felicita o data si de a le multumi pentru efortul si dedicatia cu care au dus treaba la un bun sfarsit!
1. Fibis – Dl. Ignat Ioan, coordonator. (55 voluntari, 151 de saci)
2. Masloc – Dl. Ghit Vasile, coordonator (104 voluntari, 172 de saci)
3. Ortisoara – Dl. Golorom Marian, coordonator (75 de voluntari, 50 de saci)
4. Periam – Dl. Mirea Cristian, coordonator (30 de voluntari, 50 de saci) 5. Sanpetru Mare – Dl. Hadnaghy Milovan, coordonator (83 de voluntari, 85 de saci)
6. Sanandrei – Dna. Bocerean Nita, coordonator (129 de voluntari, 345 de saci)
7. Dudestii Noi – Dl. Ion Gosa, coordonator (93 de voluntari, 225 de saci)
Nu in ultimul rand, mii de multumiri si felicitari intregii echipe de voluntari de pe Timis, care a facut ca proiectul sa prinda viata si sa aiba un final incununat de succese! Sunt mandra ca v-am cunoscut si ca am putut sa dau si eu o mana de ajutor!

Articol scris de Angela Maxim Patasan, coordonator zonal

Giulvaz, Peciu Nou

Echipa noastra s-a impartit in doua grupe, una sa curete zona localitatilor Peciu Nou si Dinias, iar cealalta, Sanmartinu Sarbesc si Giulvaz. Transportati cu microbuzele scolii si ale Primariei, am ajuns in locurile “cu probleme”. Gunoaiele erau aruncate cu atata indiferenta, fundurile baltilor erau pline de sticle, sute de ambalaje se ascundeau printre maracini.
Multumim Primariilor pentru sprijinul acordat, Liceului Teoretic Peciu Nou si tuturor voluntarilor care au dorit să schimbe tara. Asteptam si urmatoarea editie “Let’s Do It, Romania!”, pentru ca stim ca va exista..de fapt, trebuie sa existe!”

Articol scris de Oana Ianosevici, coordonator zonal

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *