Peste 120 de elevi au participat la maratonul mediului organizat de Fundația RoSmile la Ploiești

Pe data de 5 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului, Fundația RoSmile a organizat mai multe activități în municipiul Ploiești, ce au inclus un marș, o piesă de teatru, un concurs de artă plastică și o expoziție de fotografii.

La marșul ce a început la ora 10:00 au participat 120 de persoane, cei mai mulți dintre ei fiind elevii Liceului Administrativ Victor Slăvescu. Tinerii au depus cu zâmbet un efort prelungit, din zona Ploiești Sud până la Parcul Nichita Stănescu, purtând pancarte cu mesaje pentru mediu.

Restul evenimentelor s-au mutat apoi în parc. De la ora 11:00 a avut loc o reprezentație originală a trupei de teatru Dot Com, urmată apoi de o competiție de pictură din partea celor de la Liceul de Arte Carmen Sylva.

Evenimentul s-a încheiat cu o emisiune în direct la Ploiești TV, în cadrul căreia s-a vorbit despre conservarea mediului și despre perspectivele pe care le are Fundația RoSmile. Trebuie mentionat faptul ca Fundtaia RoSmile este in parteneriat cu Let’s Do It, Romania!.

Mulțumim pentru participare tuturor elevilor de la liceele Victor Slăvescu și Carmen Sylva și mulțumim pentru promovare Ziarul Crainicul, Ploiești TV și Prahova Zi de Zi.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *