Poli a îmbrăcat tricourile Let’s do it, Romania!

Cei 11 jucători ai FC Timişoara au intrat duminică seara, pe terenul Dan Păltinişanu, în tricourile campaniei naţionale de curăţenie “Let’s do it, Romania!”. Înainte de a începe partida cu Sportul Studenţesc, poliştii au arătat că susţin proiectul care îşi propune să cureţe ţara de gunoaie într-o singura zi!

Echipa bănăţenilor condusă de Cosmin Contra a salutat publicul purtând aceste tricouri, în semn de respect şi sprijin faţă de cauza în care cred mii de voluntari din ţară.

Se pare că tricourile le-au purtat noroc alb-violeţilor, Poli a ieşit de pe teren învingătoare, scor final 2-1.
De asemenea, suporterii polişti s-au arătat deschişi la campanie. Voluntarii le-au împărţit fluturaşi, iar ei au promis că vor veni la curăţenie.

Un gest deosebit l-au făcut doi fani, cuplul Angela şi Sorin Pătăşan Maxim, ei fiind şi coordonatori zonali în campania din Timiş. Tinerii au muncit la realizarea unui banner prin care au anunţat că ei, suporteri Poli Timişoara, vor curăţa Timişul de gunoaie în 25 septembrie. Lor li s-au alăturat şi alţi membrii ai Peluzei Sud

Timişoara.ro, care sprijină această campanie încă de la acţiunea pilot din 5 iunie, publică o serie de imagini, pe această temă, făcute duminică seara, la meciul Poli Timişoara-Sportul Studenţesc. Fotografiile sunt oferite gratuit spre descărcare, însă vă rugăm să menţionaţi sursa şi autorul fiecărei serii de poze.

Campania de curăţenie “Let’s do it, Romania!” se apropie de ziua cea mai importantă pentru timişenii care doresc să trăiască într-un judeţ curat. 25 septembrie este ziua în care mii de voluntari ies să adune gunoaiele din arealele naturale din afara oraşelor.

În Timiş, înscrierile pe site-ul www.letsdoitromania.ro cresc de la o zi la alta cu peste o sută de voluntari. Duminică seara, erau peste 1700 de înscrişi. Acestora li se adaugă grupuri de companii, ONG şi şcoli. În Timiş, avem de umplut 40.000 de saci. Vino să dai o mână de ajutor! Şi gunoiul din afara oraşului este al nostru.

Vezi Poli si fanii sai in tricouri letsdoit pe http://www.timisoara.ro/Social/LDIR/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 thoughts on “Poli a îmbrăcat tricourile Let’s do it, Romania!

  1. ideea asta cu let’s do it romania chiar daca e preluata de la alta tara nu conteaza , ne mai inspiram si noi de la alti invatam lucruri noi . ar trebui sa existe mai multe campanii asemanatoare acesteia . pentru ca majoritatea lumii stie sa se distreze da distractia nu inseamna numai sa faci mizerie si alte lucruri mult mai rele. oamenii vor sa primeasca dar inapoi nu mai dau nimic. inapoi “”nu mai stiu””. natura te respecta dar tu nu stii sa o respectii. lumea a uitat in ce sa creada , au devenit totii niste masinarii ale raului ale complacerii. sa schimbat din rau in mai rau . au uitat totii cum sa fi om cea ce inseaman omul in esenta lui . exista numai ura si razboi in lumea asta , nu mai are salvare DUMNEZEU NU NE MAI SALVEAZA A DOUA OARA . trebuie sa gasim singurii o solutie ,speranta
    inca exista dar este foarte greu de gasit o portita spre pace. nu e greu in a face pace e greu in a nu vrea pace. o sa particip si eu la aceasta campanie macar atat sa pot face si eu pentru romania asta. no bine BATTLE ON ! LUPTA CONTINUA. CLEAN UP THE WORLD FROM HATRED AND WAR BECAUSE THEY DON’T MEAN ANYTHING

  2. Am fost si eu voluntar in 25 septembrie si impreuna cu echipa mea (5 membri) am adunat 35 de saci.
    Sunt curios totusi de bilantul pe intreg judetul Timis si in special la Padurea Verde, unde am fost si eu :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *