Actiune ISU in ecologizarea de pe baraj

Avand in vedere ca voluntarii baimareni care vor veni Sambata dimineata in fata Casei Tineretului pentru a participa la Let’s do it, Romania! vor merge sa ecologizeze zona Barajului firiza, acestia vor avea parte de-o experienta inedita.
 
Asociatia ECO-SPORT NAVYMAR din Baia Mare anunta o manifestare de forte in zona barajului
Astfel cei aproximativ 2000 de voluntari care si-au manifestat intentia de participare pentru sambata la baraj, au ocazia sa vada diverse actiuni eco sportive :
 
        – Simulare salvare in caz de inec – ISAU maramures + E.M.A Baia Mare
        – Actiuni demonstrative de sporturi nautice : rafting, Orientare sportiva, auto-moto-cross, Anduranta
 
Concurs Caiac Canoe – Regata Baia Mare
 
vor fi prezente pe baraj 5 ambarcatiuni eco (vasle)
2 barci cu motor care vor vizualiza zona impreuna cu autoritatile publice in vederea inspectiei zonale, putand astfel analiza  si discerne ulterior masuri necesare de implicare in mentinerea curateniei
4 platforme plutitoare – pontoane
 
La actiunea de ecologizare organizata de NAVYMAR pe baraj pentru Let’s do it, Romania! sunt asteptate toate cluburile partenere, ong-urile si persoanele fizice care isi doresc sa ia parte la cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania.
 
 
 
 
Sunt extrem de impresionat de munca si colaborarea ong-urilor, institutiilor, firmelor si a oamenilor si scolilor pentru ca ziua de 25 Septembrie sa fie una istorica.
 
Este momentul sa dovedim ca se poate si suntem convinsi ca se poate si incepand cu 26 Septembrie Maramuresul va fi un loc curat si fiecare maramuresean se va simti mandru.
 
Va asteptam sambata pe baraj firiza Baia Mare.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Actiune ISU in ecologizarea de pe baraj

  1. Buna, eu locuiesc in ferneziu si as vrea ca grupul din care fac parte sa ajutam si noi la ecolegizarea zonei barajului Fizira. Cu cine ar trebui sa iau legatura ca sa fim repartizati in zona respectiva?? Multumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *