Gala Let’s Do It, Romania! la Iași

 

 

Astăzi, 11 decembrie 2013, începând cu ora 19:00, în Iași, în sala de conferințe a Hotelului Unirea, va avea loc Gala proiectului Let’s Do It, Romania!

 

Un grup de tineri entuziasmați, îndrumați de fetele profesioniste de la Alania Events, vor sărbători reușitele ediției de anul acesta, alături de spronsorii, partenerii, autoritățile locale și voluntarii care au spus DA unei Românii mai curate alegând să se implice în cel mai mare proiect social din țară – Let’s Do It, Romania!

 

În cadrul Galei vor fi înmânate premii persoanelor și firmelor care s-au implicat în evenimentul de pe data de 28 septembrie, fie prin susținere financiară, fie prin participarea la strângerea de deșeuri în ziua de curățenie. Premiile, constând în medalii și trofee, sunt puse la dispoziție de către Gravez.ro și vor fi împachetate în sacoșe oferite de Cărturești Iași.

 

Cum nu există sărbătoare fără destindere și voie bună, în cadrul Galei vor fi prezente și diverse momente artistice. Un grup de elevi, instruiți la clubul TeamTru, vor pune în scenă un moment special de teatru tematic. Prin intermediul unui street dance, echipa MiniQ de la Quasar dance,va destinde atmosfera demonstrând în același timp că perseverența, încrederea și atenția la ceea ce este în jur pot transforma lucruri obișnuite în lucruri mărețe.

 

Din Țara Bucatelor vor fi aduse brioșe special pregătite pentru a răsplăti efortul fiecărei persoane care, cu dragă inimă, și-a arătat interesul pentru mediul înconjurător. La realizarea brioșele a contribuit și echipa Atelier Celebro care a oferit finanțate pentru produsele necesare.

 

Upside down, o echipă de tineri antreprenori pasionați de reciclarea creativă, au confecționat din bannere stradale port-vizituri creative pentru fiecare participant. Prin aceasta ei doresc să arate tuturor celor prezenți cum obiecte ce aparent sunt lipsite de orice utilitate, pot fi transformate  în obiecte creative și de calitate.

 

Mapele de prezentare, în care sunt oferite informații despre proiectul Let’s Do It, Romania! și despre reușitele de anul acesta, sunt oferite de Editura Universității Al I Cuza.

 

Gala Let’s Do It, Romania! este locul perfect în care te poţi întălni cu oameni ce împărtăşesc aceeași pasiune şi cu care poți schimba cartea ta de vizită.

 

Nu se poate ca un astfel de eveniment să fie ratat!

 

Ne vedem la Gală!

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Gala Let’s Do It, Romania! la Iași

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *