Campionii “Let’s Do It, Romania!”, premiaţi la Gala Voluntarilor de la Botoşani

Echipa locală a judeţului Botoşani Let’s Do It, Romania a fost premiată, joi seară, în cadrul Galei Voluntariatului. Evenimentul a fost organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Asociaţia B-Right Media, cu ocazia zilei internaţionale a voluntariatului şi a reunit, în sala Eminescu a Hotelului Rapsodia, pe cei mai reprezentantivi voluntari botoşăneni, fie că fac sau nu parte din organizaţii neguvernamentale.

Seara a debutat cu momentul dedicat echipei locale a campaniei “Let’s Do It, Romania!”, cu campionii de anul acesta la nivel naţional, aşa cum i-a numit directorul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, Radu Humelnicu.

Paul Vieru, coordonatorul judeţean al campaniei, a vorbit primul, făcând o trecere în revistă a tuturor anilor de “Let’s Do It, Romania!” la Botoşani, cu amintiri şi întâmplări picante şi interesante din culisele organizării acestei frumoase idei. A urmat domnul Radu Căjvăneanu de la Centrul Europe Direct pe care echipa LDIR Botoşani l-a declarat încă din primul an sufletul campaniei pentru implicarea şi devotamentul arătat acestei campanii. A povestit despre întâmplările prin care a trecut în campania de anul acesta şi Andrei Caciuc, cel care s-a ocupat de tinerii voluntari ai Asociaţiei B-right Media care au ajutat echipa locală la cartare.

Reprezentantul Centrului Europe Direct Botoşani a vorbit despre importanţa implicării centrului pe care îl reprezintă în această campanie, iar Ioana Matfeev, responsabil pe partea de imagine a campaniei, le-a vorbit celor prezenţi, despre traseele în judeţ, la cîteva şcoli, pentru promovarea campaniei Let’s Do It, Romania, dar şi despre concursul “Natura e viaţă. Cum protejez eu mediul înconjurător?”, o acţiune organizată de Asociaţia BUZZMEDIA cu scopul de a promova în rândul elevilor campania “Let’s Do It, Romania”.

Finalul a aparţinut şcolilor premiate căci da, echipa botoşăneană “Let’s Do It, Romania!” a decis să premieze cele mai implicate şcoli. Astfel, au fost acordate premii pentru cea mai europeană campanie care a revenit Liceului Mihai Ciucă din Săveni, premiul pentru cei mai mulţi voluntari implicaţi

care a fost primit de Şcoala nr. 6 Grigore Antipa, premiul Junior LDIR către Grădiniţa din Ripiceni, premiul pentru cea mai consecventă echipă pentru Grupul Şcolar Leon Dănăilă de la Darabani. Diplomele au fost realizate şi înmanate de coleva noastră, profesoara Ana Ilaş şi ea un voluntar de nădejde în campania LDIR.

Totodată au fost acordate diplome tuturor celor care au sprijinit campania Let’s Do It, Romania.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Campionii “Let’s Do It, Romania!”, premiaţi la Gala Voluntarilor de la Botoşani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *