Curatenie la Ciungetu cu ADRIA GRUP


Ploaia mocaneasca de sambata, 25.09.2010, nu i-a impiedicat pe participantii la actiunea de curatire de gunoaie, peturi, etc. a drumului judetean si a albiei raului Latorita, desfasurata in satul Ciunget, com. Malaia, jud. Valcea, sa se implice de o maniera exemplara.

Actiunea s-a incadrat in sirul de actiuni organizate de Let’s do it, Romania!, sub sloganul “Curatenie in toata tara, intr-o singura zi!”


In cifre, actiunea a insemnat:

–          Participanti:

o        6 copii prescolari

o        92 de elevi

o        26 de adulti

–          Saci de gunoi colectati: 268 buc

–          Lungimea traseului pe care s-a desfasurat actiunea: cca 2,5 km


Organizare:

In afara logisticii pusa la dispozitie de sponsorul principal al actiunii – S.C. Adria Grup S.R.L. (saci menajeri, manusi, spirt, sepci, diplome de participare, premii pentru cei mai harnici), trebuie subliniata implicarea totala a extraordinarilor oameni cunoscuti generic sub denumirea de autoritati locale (primarul si viceprimarul comunei Malaia), fara de care actiunea nu ar fi avut amploarea pe care a avut-o:

– au mobilizat intregul corp profesoral de la scoala pentru a aduce cat mai multi copii la actiune (scoala are 130 de copii);

– au capacitat conducerea centralei hidroelectrice de la Ciunget pentru a pune la dispozitie un microbuz pentru transport copii;

– au capacitat societatea de salubritate locala pentru a colecta sacii de gunoi adunati;

– au mediatizat la nivel judetean actiunea, prin intermediul unei televiziuni locale si a catorva ziare;


Multumiri copiilor, care, in pofida vremii ploioase, s-au implicat total in aceasta actiune, dovedind un spirit civic si o constiinciozitate exemplare. Tot aici se cuvine sa le multumim in egala masura parintilor si dascalilor pentru educatia transmisa.

Multumiri turistilor, care, aflati intamplator in zona, s-au prezentat, au cerut echipament si s-au apucat de treaba, alaturi de noi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Curatenie la Ciungetu cu ADRIA GRUP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *