Atelierul de creatie Let’s Do It, Timis!

Duminica, 3 octombrie.

O zi frumoasa si o atmosfera deosebita in sediul Ligii Studentilor din Facultatea de Mecanica, Universitatea Politehnica Timisoara.
Aici, coordonatorii locali, zonali si judeteni s-au strans pentru a incepe creatia, surpriza pe care au promis-o companiilor, firmelor, scolilor si ONG-urilor care au sprijinit proiectul Let’s do it, Romania! cu liste de voluntari. S-au format echipe si s-a lucrat la “creatie”, dar si la mesaje pentru pastrarea curateniei.

Astazi, 19 octombrie 2010, creatia este finalizata, Echipa Let’s do it, Timis! asteapta sosirea diplomelor de la Bucuresti pentru a putea invita reprezentantii companiilor, ONG-urilor, scolilor si institutiilor sa vada surpriza ce le-a fost pregatita, sa la inmaneze diplomele si sa le multumeasca inca o data pentru tot sprijinul acordat.

Atelierul de creatie nu se termina aici, se pregateste o “creatie” si pentru VOLUNTARII din Timis care s-au inscris pe site, ei vor fi contactati si asteptati de catre echipa Let’s do it,Timis! la o ora de socializare, stim ca o sa fim intr-un numar foarte mare, dar o sa ne descurcam!

Va multumim tuturor – institutiilor, companiilor, firmelor, scolilor, ONG-urilor – ca ati facut posibila realizarea Zilei Nationale a Curateniei in judetul Timis pe 25 septembrie 2010!


articol scris de Mihaela-Iuliana Martau – coordonator judetean voluntari Timis

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *