O noua cartare in Judetul Timis

In urma verificarii hartii mormanelor si suprapunerea ei cu cea a traseelor, am ajuns la concluzia ca va trebui sa mai organizam o cartare. Pana cel tarziu in 31 iulie trebuie sa avem intreg judetul cartat. Pentru a vedea cum sta situatia la momentul de fata, aveti harta mai jos.

Va rog sa va uitati peste ea, traseele (cele de la inceput) sunt trecute cu rosu pe harta. Multe dintre ele le veti recunoaste, pentru ca ati fost pe-acolo.

Pentru cei care stiti despre ce este vorba in cartare, nu mai detaliez.

Pentru cei care vor sa se implice in aceasta noua actiune de cartare, informatiile se gasesc aici: http://www.letsdoitromania.ro/cartarea/

In luna ce urmeaza, in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie, va rog sa va alegeti cate o bucatica si sa imi trimiteti pe mail optiunea voastra. Harta o voi actualiza pe masura ce imi trimiteti alegerea voastra, zona in care vreti sa va ocupati de cartare, pentru a nu va suprapune.

De aceasta data vom face cartarea mai extins decat data trecuta, mai exact ne vom abate mai mult de la drumurile principale, vom lua la pas si malurile raurilor, padurile, lacurile, zonele de agrement, traseele turistice.

Cartarea se face ca si cea anterioara: aparat foto, gps, fisa de morman. Toate obligatorii. Sunt cateva mormane pe harta care par interesante din descriere, dar din pacate nu avem fotografii pentru a putea face un necesar real de voluntari, saci, utilaje necesare. Deci, foto!

Radu

coordonator | echipa de conducere Timis

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *