Se caută voluntari în Sălaj!!!

Sălajul va scăpa de gunoaie în 25 septembrie 2010, dar pentru aceasta avem nevoie de tine! Înscrie-te acum în echipa “Let’s do it, Romania!” pentru a ajuta judeţul nostru să devină mai curat!



nă în 15 iulie avem nevoie de cât mai mulţi voluntari dispuşi să străbată judeţul şi să ajute la identificarea mormanelor de deşeuri din afara localităţilor!


Ai nevoie doar de o maşină / bicicletă, un GPS, aparat foto, energie şi chef de drumeţii, pentru ca aceasta este ocazia perfectă să te plimbi în natură şi să ajuţi Salajul sa scape de gunoaie! Cu cât suntem mai mulţi, cu atât judeţul nostru va fi printre primele din ţară şi ne vom putea mândri cu asta! Înscrie-te pentru cartare!


În toate acestea nu esti singur, ci împreună cu noi, echipa „Let’s do it, Romania!” din Sălaj. Ca să fie şi mai uşor pentru tine, noi am obţinut deja susţinerea Prefecturii Sălaj, a Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj, a Sistemului de Gospodărire a Apelor Sălaj şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.


Ne-am săturat cu toţii de gunoaie şi vrem să fie curat în jurul nostru!

Şi dacă totul iese perfect pe 25 septembrie, scriem şi un record: la nivel internaţional, în acest moment, suntem ţara cea mai întinsă şi cu cei mai mulţi locuitori care realizează acest proiect!


Ce zici, accepţi invitaţia? Sălaj poate fi unul dintre judeţele exemplare din România!

Înscrie-te pentru cartare sau contactează-mă pe adresa  [email protected].

Nu uita! Avem nevoie de răspunsul tau până cel târziu în 15 iulie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Se caută voluntari în Sălaj!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *