Se pregateste startul pentru editia 2012 !Da! Asa cum bine stiti, si in acest an se va organiza curatenie generala. Insa formula e putin schimbata…multe surpize ne asteapta pe toti…


Cum Coordonatorul de proiect in judetul Dolj din ultimii 2 ani, Catalin Zamfir, va fi anul acesta Coordonator regional pe zona de Sud Vest a tarii (Dolj, Olt, Valcea, Gorj si Mehedinti), incercam sa gasim colaboratori interesati sa se implice in organizarea evenimentului de anul acesta (5-10 in fiecare judet mai sus mentionat).Asa ca dati sfoara’n tara si hai sa ne mandrim si anul acesta ca si in Romania se poate face ceva, daca se vrea!


Detalii: Catalin Zamfir (Facebook)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4 thoughts on “Se pregateste startul pentru editia 2012 !

  1. Sa speram ca se vor amplifica aceste actiuni si in scoli si peste tot in toata tara.Cum am participat anul trecut,voi dori sa particip si anul asta,deoarece imi doresc o Romanie mai frumoasa si curata.George din Tulcea

  2. Buna seara.
    Ma intereseaza si pe mine cand a fost stabilita ziua curateniei penttru acest an.
    Vreau sa iau toti angajatii si prietenii sa facem curatenie intr-o padure apropiata.

  3. A venit primavara si gunoaiele se vad din nou in multe parti dupa topirea zapezilor si in plus aceasta iarna ne-a demonstrat inca o data cat de mare nevoie avem de pomi si de protectia acestora.
    Este nevoie de Dvs. si de efortul vostru laudabil de a mobiliza locuitorii Romaniei la aceasta actiune patriotica, civica si normala. Care este stadiul campaniei de primavara si unde este initiativa de care ati dat dovada pana acum? Let’s Do It Romania!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *